Outfit of the day 8.2.2015

2

O víkendu jsme byli s Honzíkem na procházce po Praze a cvakli jsme pár fotek. Proto mám pro vás dnes outfit. Po dlouhé době jsem si nalíčila červené rty a opět jsem si je zamilovala. Škoda, že venku není kupa sněhu, červená barva na rtech by pak vynikla ještě víc. Když se řekne zima a červené rty, představím si krásnou nevěstu a svatbu. Škoda, že už není celou zimu zasněženo. Taková svatba by se mi líbila, viděla jsem totiž několik úžasných fotek právě ze svateb v zimě. Ale pokud chybí sníh, to kouzlo svatby v zimě je tak něják pryč.

_DSC4969

Více outfit postů?

Možná se ptáte, proč na blogu není víc takových fotek, ať už typu OOTD, nebo líčení. A abych byla upřímná, na focení musím vždy tu správnou náladu. Když jí nemám, fotky se mi nelíbí, protože se prostě neumím hezky tvářit a navíc jsem v tomhle perfekcionalista a všechno musím mít přesně tak, jak jsem si to představovala. Náladu na focení mám jen málo kdy, což je pro mě škoda, když si jednou budu brát toho nejšikovnějšího fotografa.


_DSC4944


_DSC4972
Tahle úžasná červená je z kolekce tekutých rtěnek od Dermacolu, o kterých jsem psala tady a do odstínu 02 jsem se zamilovala. Na očích mám mojí nejmilovanějši Naked2. A na sobě mám svetr z Reserved (ve slevě za 199Kč), jeansy Pepe Jeans a boty Vagabond, které jsou nejpohodlnější boty, které doma mám i přesto, že mají podpatek. Kabát a kabelka už jsou několik let staré a jsou po mé milované mamince.

Co se představí Vám, když vidíte klasické červené rty? Mějte se fajn, K.

www.vobruba-foto.cz

2 KOMENTÁŘE

Comments are closed.