Makeup Revolution Oční stín v odstínu Mocha Love a štětec PRO-C na konturování

1

Dnes pro Vás mám hned dvojitou recenci. Na jeden monostín a štětec na konturování od Makeup Revolution. Možná si říkáte, co má stín, který je určený na oči společného se štětcem na konturování, ale pokud je stín v hnědém matném tónu, dá se využít i jinde, než na oči.

A takový matný mono stín je třeba odstín Mocha Love, který stojí necelých 50 kč a má ideální barvu na konturování jak ohybu oka, tak ke konturování tváře. Je to velmi podobný odstín tvářenky od NYX (Taupe), kterou všichni tolik chválí, že není v ČR nikde k dostání.

_DSC5054

Stín je malý, takže se hodí na cestování a jak už jsem řekla, vystačím si s ním během víkendu jak na oči, tak na tvář. Má studený podtón a není dooranžova, což je většinou problém právě u bronzerů a konturovacích pudrů. Já osobně preferuji právě ty teplejší podtóny, které mám ráda zejména v létě, když se opálím, ale v zimě se hodí právě i studenější barva, protože jsem opravdu hodně bledá.

_DSC5055

Je jasné, že za tu nízkou cenu poměrně dost práší, ale má hezkou pigmetaci a na denní používání se dá v pohodě využít. Tím, že je to dost zajímavá a neobvyklá barva, mi prášení nevadí. Sice nevydrží celý den stejně pigmetovaný, ale s oční bází drží poměrně dobře. Na tváři sice ztrácí pigmentaci, ale je vidět i večer, když se vrátím domů.

_DSC5057

Ke konturování je ideální mít dobrý štětec, a jelikož několik blogerek tento štětec PRO-C, právě od Makeup Revolution chválilo, chtěla jsem ho zkusit. Stojí 300 Kč, ale mě se s ním bohužel moc dobře nepracuje.  
_DSC5081

Jsem zvyklá na úplně jiný tvar a na jemnější štětiny, takže jsem se s ním pořád naneučila pracovat a s tímto štětcem stín na tváři špatně ztrácím. A navíc spolu s tímto štětcem stín práší ještě o dost víc, než s jinými, které doma mám a stín je tak málo pigmentovaný.

_DSC5082

Je to syntetický štětec, který na pohled vypadá moc hezky. Rose gold a černá barva je teď dost v kurzu a i já jsem si koupila štětce Zoeva v rose gold provedení. Barva je neobyklá a vypadá to jinak. Luxusně.

_DSC5083

Stín můžu určitě doporučit, je skvělý hlavně kvůli barvě, ale bohužel se štětcem jsem šlápla vedle a myslím si, že za tu cenu můžete sehnat mnohem lepší štětec na konturování. Mě víc vyhovuje buclatější, ale zároveň plošší štětec s jemnějšími štětinami, se kterým se stín dobře ztrácí.

Mějte se krásně a dejte mi vědět, co od Makeup Revolution máte vy a co se Vám líbí. K.

1 komentář

Comments are closed.