Říká se, že ty nejlepší zážitky vznikají náhodou: Event s Garnier

0

Včerejší ráno jsem se probudila s tím, že mě čeká normálná den, strávený ve škole. Opak byl pravdou. Ve škole jsem sice byla ale nakonec jsem si den užila! Však se říká, že ty nejlepší žážitky a dny vznikají náhodou.

Event s Garnier

Markét mě sebou vzala na akci s Garnier, kde jsem viděla Bena Cristovao a slyšela pár jeho písniček, které jsem vůbec neznala. Garnier totiž bude hledat Pure Girl, která si zahraje v reklamě a bude tváří řady Garnier Pure. Hledají nejen tady, ale i na Slovensku, takže sledujte stránky a facebook Garnieru.

BLOGERSKÝ EVENT

BLOGERSKÝ EVENT

BLOGERSKÝ EVENT

BLOGERSKÝ EVENT

BLOGERSKÝ EVENT

Novinka Pure 3v1

Proudukty od Garnier jsem používala hlavně když jsem byla v pubertě, protože pupínky trápily i mě a tak jsem byla mile překvapená, když jsme dostali micelární vodu a gel, peeling a masku 3v1. Svou vůni opravdu připomněla pubertu, protože voní přesně tak, jako tehdy.

Ta vůně Pure 3v1 voní úžasně a byla jsem moc mile překvaná tím, jak moc může vůně navodit vzpomínky. Jen ho přenechám Honzíkovi, nebo Vám, do soutěže, protože je určená pro smíšenou až mastnou pleť. Já mám pleť hodně citlivou a suchou, takže si nejsem jistá, jestli by mi 3v1 vyhovoval.

BLOGERSKÝ EVENT

Testování rtěnky od Dermacolu

Opět mě mile překvapila tekutá rtěnka od Dermacolu v odstínu 02, která je skvělá nejen odstínem, ale také výdrží, jak jsme si včera mohla potvrdit. Fotka je po 8 hodinách, kdy jsem jedla, pila a mluvila. Rtěnku jsem nijak neupravovala. Pod rtěnkou mám ještě červenou konturku od Essence, takže Dermacol rtěnku v odstínu 02 opět moc DOPORUČUJI. Vypadá skvěle i po 8 hodinách!
BLOGERSKÝ EVENT

Divadelní představení: Kurz negativního myšlení

Aby toho nebylo málo, Honzík mi řekl, že od 19h jdeme do divadla. Takže jsem si vzala sukni, podpatky a běžela na Garnier, který byl na nábřeží. Ještě, že Švandovo divadlo je jen kousek a tak jsme to všechno stihli, ale byla to celkem rychlovka.

Hra se jmenovala Kurz negativního myšlení. Byla naprosto skvělá a musím říct, že občas zajít takhle do divadla není vůbec špatné. Michal Dlouhý svojí roli zahrál skvěle a hra se nám moc líbila!

BLOGERSKÝ EVENT

Také se Vám občas stává, že z obyčejného dne se stane neobyčejný? Mějte se hezky, a užijte si víkend, K.