Stunning Smokes Freedom Pro Paletka

4

Na značku Freedom Makeup jsem se těšila hned z několika důvodů. První důvod byl ten, že je to sesterská značka Makeup Revolution, kterou mám moc ráda, druhý důvod byl ten, že slibovala skvělou pigmentaci a kvalitu. A třetí důvod? Značka je dostupná v každé drogérii Teta a navíc o ní všichni básnili. A proto jsem byla moc ráda, když mi přišel email s nabídkou spolupráce. Jednou z věcí, kterou jsem si vybrala je i paletka očních stínů Stunning Smokes s přirozenými odstíny.

 

_DSC5063

Paletka obsahuje 12 stínů a ani jeden stín není na víčku stejný s tím druhým, což bývá u levnější kosmetiky poměrně problém. Paletka totiž stojí skvělých 199 Kč a určitě stojí za zmíňku. Dá se s ní vytvořit jemné denní líčení, ale i tmavé kouřovky na ples. Pigmentace stínů je naprosto úžasná, takže i přes to, že mám doma palety od Urban Decay, tuhle paletku používám poměrně často a šlape UD na paty. Obsahuje jak matné, třpytivé i perleťové stíny, takže si vybere opravdu každý a navíc varianta Stunning Smokes, kterou mám doma je poměrně neutrální a troufám si říct, že s ní nešlápne vedle skoro nikdo.

_DSC5064

(nejčastěji a nejraději jsem používala první a poslední stín)

Tahle paletka mě ze všech produktů, které jsem od zastoupení Freedom Makeup dostala, nadchla nejvíc a také jsem jí nejčastěji používala. Je skvělá jak pro začátečníky (ale pozor na pigmetaci), tak pro ty náročnější z nás. A navíc se stíny jednoduše ztrácejí.

_DSC5065(naprostá jednička je pro mě první stín – řekla bych neutrální odstín Taupe – je skvělý na ztrácení stínů i na denní líčení do ohybu oka)

Balení nenadchne ani neurazí, ale přes to, že s ní často cestuji drží, což oceňuji.
_DSC5066

(černá barva má, jak vidíte úžasnou pigmentaci, což se jen tak nevidí a krásně se s ní pracuje, třetí stín je skvělý do vnitřního koutku)

_DSC5062

Rozhodně za tu cenu můžu doporučit, paletka mě mile překvapila, obsahuje stíny, které mám ráda a navíc je kvalitní. Rozhodně doporučuji! Zajímalo by Vás líčení s těmito stíny? A co vy a Freedom Makeup? Hezký den, K. 

4 KOMENTÁŘE

  1. krásná paletka! – jinak bych ti chtěla pochválit blog:) je milí, krásný a originální! jen tak dál:)

  2. Paletku mám doma, ale nějak ji nepoužívám, přijde mi, že prostě neumím vytvořit líčení pouze s ní 🙁 Vždycky k tomu potřebuju ještě další paletky a tuhle používám jen jako směs monostínů. Každopádně mám spadeno na paletku Rock´n roll od Freedom, která vypadá, že bude více variabilní 🙂
    Měj se krásně 🙂

Comments are closed.